*Fırını 100 dereceye ayarlayın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.
*Yumurta akları ile krem tartar veya tuzu kap ters çevrildiğinde dökülmeyecek kıvama gelinceye kadar çırpın. Tozşekeri ilave ederek iyice koyulaşıncaya kadar çırpmaya devam edin. Tarçını ekleyin.
*Karışımı yıldız uç takılmış krema sıkma torbasına doldurun. Aralarında 3 cm boşluk bırakarak tepsiye minik parçalar halinde sıkın. Fırında 35-40 dakika pişirin. Fırını kapattıktan sonra kapağını açarak içinde soğumaya bırakın.
*Çikolatayı küçük parçalara ayırıp bir kaseye alın ve içi sıcak su dolu tencereye yerleştirerek erimeye bırakın. Soğumuş olan bezelerin düz kısımlarına eriyen çikolatadan sürerek birbirine yapıştırın. Servis yapın.