Tereyağını şeker ile krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurtaları teker teker
ekleyin. Kakao, kek unu ve kabartma tozunu harmanlayıp ilave edin. Son olarak sütü
ekleyip karıştırın ve hamuru 20 santimlik kelepçeli kek kalıbına dökün. Önceden 180
derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 25 dakika pişirin. Ganajı hazırlamak için kremayı
ılındırıp çikolata ve tereyağını ekleyin. Çikolata eridikten sonra ocaktan alın. Pürüzsüz
bir kıvam elde etmek için mikserle kısa bir süre çırpın. Soğuyan keki bu ganajla
kaplayın. Kremayı bir tencerede ısıtın içine küçük parçalara bölünmüş çikolataları
ekleyin. iyice eridikten sonra buzdolabında soğutun ve mikserle hafifçe çırpın. Keki
ufalayıp kremaya ekleyin ve yoğurun. Keki birkaç parçaya ayırıp gıda boyaları ile
renklendirin ve fındık büyüklüğünde yuvarlayıp pastanın üzerini süsleyin. Servis yapın.