Çikolata kırıkları için bitter çikolatayı iri parçalar şeklinde kırın. Bir cam kaseye alıp benmari usulü eritin. İki büyük parça yağlı kağıttan birini tezgaha yayın. Üzerine erittiğiniz çikolatayı bir spatulayla ince bir tabaka olacak şekilde yayın. Diğer yağlı kağıdı çikolatanın üzerine yerleştirin. Ellerinizle bastırarak arada kalan havayı alın. İki yağlı kağıt arasındaki çikolayı 2 santim çapında rulo şeklinde sarın. Bir tepsiye yerleştirip buzdolabında 3 saat bekletin. Kekler için, tereyağını oda ısısında yumuşayana kadar bekletin. Fırını 175 dereceye ayarlayıp ısıtın. 2 tane 20 cm çapındaki kek kalıbının içini yağlayıp tabanlarına ve kenarlarına kakao serpin. Kalıpları ters çevirip fazla kakaoyu dökün. 50 gr kakaoyu bir kaseye alın. Üzerine kaynar suyu ekleyip karıştırın. Sıcak sütü ilave edip tekrar karıştırın. Karışım soğuyana kadar bekletin. Un, karbonat ve tuzu başka bir kaba eleyin. 150 gr tereyağını karıştırma kabına alıp çırpın. Şekeri ekleyip mikserle 5 dakika çırpın. Yumurtaları teker teker ekleyip çırpmaya devam edin. Vanilya esansını ekleyin. Unu karışımı azar azar ve çırpmaya devam ederek ilave edin. Kek harcını kalıplara eşit olarak paylaştırın. Sıcak fırına yerleştirip 25-30 dakika pişirin. Kekleri fırından çıkardıktan sonra oda ısısında bekletin. Ganaj için, çikolataları bir cam kaseye alıp benmari usulü eritin. Fındık kremasını ekleyip iyice karıştırın. Soğuk kremayı azar azar ve karışımı sürekli karıştırarak ekleyin. Ganaj koyulaşana kadar bekletin. Keklerin kabaran yüzeylerini bir bıçakla keserek düzleyin. Üzerine kremanın üçte birini yayın. Diğer keki üzerine yerleştirip kenarlarına ve üzerine kalan kremayı paylaştırıp spatulayla yayın. Yağlı kağıt rulosunu buzdolabından alıp bir tepsi üzerinde hızlıca açın. Böylelikle çikolata kırıkları oluşacaktır. Çikolata kırıklarının büyük olanlarını kenarlara bir cımbız yardımıyla yapıştırın. Kalan küçük kenarları pastanın üzerine serpin. Buzdolabında 1 saat bekletip servis yapın.