Fırını 180 dereceye ayarlayın. Ceviz içini mutfak robotunda ince çekin. Tereyağı ve
şekeri bir kapta krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurtaları teker teker
ekleyip çırpmaya devam edin. Un, kabartma tozu ve cevizi ekleyerek metal bir kaşık ile
karıştırın. Hamuru18 santimlik kelepçeli kek kalıbına dökün. Yaklaşık 40 dakika pişirin.
Fırından alıp 20 dakika soğuttuktan sonra kalıptan çıkarın. Şeker hamurunu iki eşit
parçaya bölün. Parçalardan bir tanesini 8 parçaya ayırın. Parçaların üzerine nişasta
serpip tabak büyüklüğünde açın. Üzerlerine bastırmadan üst üste dizin. Diğer şeker
hamurunu da kekin üzerini kaplayacak büyüklükte açıp keki kaplayın. Pastayı şeker
hamurlarının üzerine yerleştirin. Servis yapın.