Bol Kremalı Pasta
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bol Kremalı Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Krema için

Süslemek için

Bol Kremalı Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağını şeker ile krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Teker teker yumurtaları ekleyin. Kakao, kek unu ve kabartma tozunu harmanlayıp ilave edin.
  2. Son olarak sütü ekleyip karıştırın ve hamuru 2 adet 20 cm’lik kelepçeli kek kalıplarına paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derecede fırında yaklaşık 40 dakika pişirin.
  3. Krema için, tüm malzemeyi geniş bir kaseye alın. Tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın ve buzdolabında 30 dakika bekletin.
  4. Her bir keki iki eşit parçaya bölerek 4 parça kek elde edin. Katların arasına ve üzerine krema sürün. Üzerini taze çiçeklerle süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Pratik Pasta Tarifleri Peynirli Tarifler Kremalı Tatlılar Çay Saati Tarifleri Pasta Tarifleri

Benzer Tarifler

Kara Gelin Pastası
Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya