Çukur bir kapta yumurta akılarını ve pudra şekerini iyice çırpın. Badem ve fındık ununu ekleyip tekrar çırpın. Aynı büyüklükte 2 adet kelepçeli kek kalıbının tabanını yağlı kağıt ile kaplayıp kenarlarına yağ sürün. Malzemeyi ikiye bölün ve iki kek kalıbına döküp yayın. File bademi üzerlerine serpin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirin. Kremayı kaynama noktasına gelmeden ısıtın. Ocaktan alıp üzerine beyaz çikolatayı ekleyip karıştırın. Çikolata eridikten sonra buzdolabında 20 dakika bekletin. Soğuyan kremayı 2-3 dakika çırpın. 150 gr böğürtleni ve pudra şekerini el blenderi ile pürüzsüz hale getirin. Kekin ilk katına önce böğürtlenli sosu sürün. Üzerine krema sıkma aparatı ile kremanın yarısını sıkın. Kalan böğürtlenleri üzerine dizin. Diğer kekin altına kalan kremayı sürün ve krema altta kalacak şekilde pastanın üzerine yerleştirin. Beyaz çikolatayı üzerine gezdirin. Buzdolabında 1 saat dinlendirin. Servis yapın.