Tabanı için bisküvileri mutfak robotunun haznesine alın. Esmer şeker ekleyip toz haline gelinceye kadar çekin. Tereyağını eritip bisküvilere ekleyin ve iyice karıştırın. Küçük pasta kalıplarının tabanına bisküvi karışımını paylaştırıp bastırarak yayın. Buzdolabında soğumaya bırakın. Kremayı mikserle koyulaşıncaya kadar çırpın. Ayrı bir kapta labne peyniri, şeker, vanilya ve limon suyunu ekleyip 5 dakika çırpın. Kremayı peynir karışımına ekleyip iyice karıştırın. Kakaolu bisküvi kırıklarını bir kaseye ufalayın. Çekilmiş fındıkları ekleyip harmanlayın ve kremaya karıştırın. Krema karışımını bisküvi tabanlarının üzerine paylaştırın ve 1 gece buzdolabında bekletin. Üzerini çırpılmış krema ve çikolata parçaları ile süsleyerek servis yapın.