Beyaz Pasta
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Beyaz Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Krema için

Üzeri için

Mantarlar için

Beyaz Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Derin bir kasede toz şeker ve yumurtaları mikserle iyice çırpın. Unu ve kabartma tozunu bir kaba eleyin. Yumurtalı karışıma ayçiçek yağı, süt, gıda boyası ve elenmiş unu ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpın. Kek harcını yağlanmış 18 santim çapında kek kalıbına doldurun. Önceden 170 derece ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin. Krema için tüm malzemeyi derin bir kaba alarak bir mikser yardımıyla çırpın. Soğuyan keki enine ikiye kesin. Arasına hazırladığınız kremadan sürün. Keklerin tüm yüzeyini krema ile kaplayın ve bolca Hindistan cevizi serpin. Mantarları hazırlamak için, yumurta aklarını ve bir tutam tuzu çırpma kasesine alıp yüksek devirli mikserle çırpın. Köpürmeye başladığında yavaşça şekeri ilave edin. Şeker tamamen eriyip katılaştığında karışımı sıkma torbasına doldurun. Yağlı kağıt serili tepsiye mantar şeklini verecek şekilde büyük ve küçük parçalar sıkın. 200 derecede ısıtılmış fırının ısısını 100 dereceye düşürüp 40-60 dakika arasında pişirin. Üzerine kakao serptiğiniz mantarları pastanın üzerine yerleştirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Pasta Tarifleri Tatlı Tarifleri Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya
Halleyli Pasta