Derin bir kasede toz şeker ve yumurtaları mikserle iyice çırpın. Unu ve kabartma
tozunu bir kaba eleyin. Yumurtalı karışıma ayçiçek yağı, süt, gıda boyası ve elenmiş
unu ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpın. Kek harcını yağlanmış
18 santim çapında kek kalıbına doldurun. Önceden 170 derece ısıtılmış fırında 45
dakika pişirin. Krema için tüm malzemeyi derin bir kaba alarak bir mikser yardımıyla
çırpın. Soğuyan keki enine ikiye kesin. Arasına hazırladığınız kremadan sürün.
Keklerin tüm yüzeyini krema ile kaplayın ve bolca Hindistan cevizi serpin. Mantarları
hazırlamak için, yumurta aklarını ve bir tutam tuzu çırpma kasesine alıp yüksek devirli
mikserle çırpın. Köpürmeye başladığında yavaşça şekeri ilave edin. Şeker tamamen
eriyip katılaştığında karışımı sıkma torbasına doldurun. Yağlı kağıt serili tepsiye
mantar şeklini verecek şekilde büyük ve küçük parçalar sıkın. 200 derecede ısıtılmış
fırının ısısını 100 dereceye düşürüp 40-60 dakika arasında pişirin. Üzerine kakao
serptiğiniz mantarları pastanın üzerine yerleştirin. Servis yapın.