Derin bir karıştırma kabında yumurta akları ve pudra şekerini iyice çırpın. Badem ve
fındık unlarını ilave edin. Aynı büyüklükteki kelepçeli iki fırın kabının tabanına yağlı
kağıt serip kenarlarını yağlayın. Karışımı kaplara eşit olarak paylaştırın. Önceden
ısıtılmış 160 derece fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirin. Dolgusu için kremayı
ısıtın. Ocaktan alıp beyaz çikolatayı ekleyin. Çikolata iyice eridikten sonra
buzdolabında 20 dakika dinlendirin. Soğuyan kremayı 2-3 dakika çırpın. Orman
meyveli sos için meyvelerin yarısını pudra şekeriyle birlikte pürüzsüz bir kıvam
alıncaya kadar blenderdan geçirin. Kekin ilk katına orman meyveli sosu sürüp beyaz
çikolatalı kremadan yayın. Kalan meyvelerden kremanın üzerine dizip çok az daha
rema sürün. Diğer keki üzerine kapatın. Kremadan yayıp meyvelerle süsleyerek
servis yapın.
Yaban mersini: Kan şekeri ve kolesterolü düşürür. Düzenli tüketildiği zaman kalp krizi riskini azaltır. Aynı zamanda doğal antidepresandır.