Beyaz Çikolatalı Brest
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Beyaz Çikolatalı Brest Tarifi İçin

Malzemeler

Hamur için

Dolgusu için

Beyaz Çikolatalı Brest

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırını 200 dereceye ayarlayın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve üzerine 6 tane 9-10 cm’lik daireler çizin. Su ve tereyağını tencereye alın ve kaynamaya bırakın. Unu tek seferde ekleyip tahta kaşıkla hızlıca karıştırın. Hamur tencerenin kenarlarına yapışıncaya kadar pişirin ve ocaktan alarak 3-5 dakika bekletin. Teker teker yumurtaları ekleyerek çırpın. Hamuru düz uçlu sıkma torbasına doldurup çizginin üzerine halka şeklinde sıkın ve 25-30 dakika pişirin. Soğumaya bırakın. Kremayı mikserle katılaşıncaya kadar çırpın. 100 gr çikolatayı benmari usulü eritin ve kremaya karıştırın. Meyvelerin yarısını doğrayarak bademlerle kremaya karıştırın. Brestleri enine ortadan ikiye kesin ve arasına krema doldurarak kapatın. Kalan çikolatayı eritip yağlı kağıttan yapılmış külaha doldurun ve üzerine sıkın. Pudra şekeri serpiştirip doğranmışmeyvelerle süsleyerek servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya
Halleyli Pasta