Anasonlu Gevrek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Anasonlu Gevrek Tarifi İçin

Malzemeler

Anasonlu Gevrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

*Unu hamur yoğurma kabına eleyin. Tuz ve anasonu ekleyip üzerine ılık su ile zeytinyağını ekleyerek yoğurun.

*Yoğurduğunuz hamuru hafif unlanmış mutfak tezgahında merdane yardımıyla 3 mm inceliğinde açın. Yağlı kağıt serili tepsiye bastırarak yerleştirin.

*Tepsideki hamurdan rulet ile kareler kesin. Üzerine anason serpiştirin. 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın. İsteğe göre üzerine çörekotu veya susam da serpebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Kurabiye Tarifleri Tuzlu Kurabiye Tarifleri Çay Saati Tarifleri Atıştırmalık Hamur İşi Tarifleri Diyet Yemekleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler

Benzer Tarifler

Dakuaz Pasta
Hindistan Cevizli Rulo Pasta
Çilekli Alman pastası
Chaja Pasta
Kakaolu Pandispanya
Halleyli Pasta