Yulaflı bisküvileri mutfak robotunda un haline getirin. Eritilmiş margarini ekleyip iyice karıştırın. Pasta çemberlerinin tabanlarına paylaştırın ve bastırarak yayın. Dört yemek kaşığı kremayı ısıtın ve toz jelatini ekleyip eriyinceye kadar karıştırın. Kalan krema ve küçük parçalara bölünmüş çikolatayı sos tenceresine alın ve kısık ateşte erimeye bırakın. Peynir, vanilya ve şekeri mikserle iyice çırpın. Eritilmiş çikolata ve jelatinli kremayı ekleyip karıştırın. Karışımı bisküvi tabanlarının üzerine paylaştırın ve buzdolabına alarak 1 gece bekletin. Vişne, şeker, kırmızı gıda boyası, vanilya ve nişastayı bir tavada orta ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin. Ilınınca pastaların üzerine paylaştırın ve servis yapıncaya kadar buzdolabında bekletin. Servis yapın.