Derin bir kaseye yumurtaları kırın. Toz şeker, tuz, kakao ve vanilyayı ekleyin. Mikserle önce orta sonra yüksek devirde 10-12 dakika çırpın. Un ve nişastayı bir kaba eleyin. Yumurtalı karışıma yavaş yavaş spatula ile yumurtayı söndürmeden karıştırarak yedirin. Fırını 180 dereceye ayarlayın. 18 santimlik kelepçeli kalıbın tabanına yağlı kağıt serin ve karışımı yavaşça boşaltın. Önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 40 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. İyice soğuduktan sonra kalıptan çıkarın ve enine ikiye ayırın. Bir sos tenceresinde kremayı ısıtın. Beyaz çikolatayı parçalara ayırıp kremaya ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın. Kaynamasına izin vermeden hemen ocaktan alın. Krema soğuduktan sonra mikserle kıvam alana kadar çırpın ve buzdolabında bekletin. Kek tabanına krema sürüp üzümleri yerleştirin. Tekrar krema sürüp ikinci kat keki yerleştirin üzerini ve yanlarını beyaz kremayla kaplayın. Üzerini üzüm taneleriyle süsleyin. Birkaç saat buzdolabında beklettikten sonra servis yapın.