Alt taban için; kuru kayısı ve ananası robotta çektikten sonra toz bademi karıştırarak yedirin ve kalıba ince bir taban şeklinde serin.
Raw cheesecake mus’u için kremayı bir kaba alarak mikserle çırpın ve buzdolabında bekletin.
Yumurta sarısı ve şekeri bir mikser aracılığıyla kabarttıktan sonra krem peyniri ve buzdolabındaki kremayı ilave edin. Yaprak jelatini ocakta eriterek mus’un içine ekleyin.
Vişne ve böğürtleni küçük bir tencerede şekerle birlikte kaynatın ve robotta çekerek püre haline getirin.
Mus’u alt tabanın üzerine, üstte 1 cm boşluk kalacak şekilde dökün. Musun kalan miktarını meyveli karışımla birlikte bir kaba alarak karıştırın.
Sonrasında dalgalı bir şekilde dökerek kalıbı doldurun ve -18 derecede dondurun.
Üzerini böğürtlen veya vişne ile süsleyerek soğuk servis edin.