Lezzet'in yemek tarifleri gibi kek tarifleri çok ilgi görüyor. Yumurta sarılarını aklarından ayırın. Peynir, süt, şeker ve yumurta sarılarını mikserle çırpın. Ayrı bir kapta yumurta aklarını kar haline gelinceye kadar çırpın ve labneli karışıma azar azar ekleyin. Çok karıştırmadan iki karışımı birleştirin. Taban hamuru için, oda sıcaklığında yumuşatılmış tereyağı, şeker, elenmiş un ve toz bademi ekmek kırıntısı kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Top şekli verip un serpilmiş düz bir zeminde merdaneyle kalıbın tabanını ve kenarlarını kaplayacak büyüklükte açın. Yağlanmış kelepçeli kalıba yayın. Peynirli karışımı içine dökün. 100 dereceye ayarlı fırında pişirip soğumaya bırakın. Üzerini süsleyin. Dilimleyip servis yapın.