Kirazlı Cobbler
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kirazlı Cobbler Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Hamur için

Üzeri için

Kirazlı Cobbler

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kiraz, esmer şeker, nişasta, portakal kabuğu ve portakal suyunu bir kapta karıştırıp küçük fırın kaplarına paylaştırın. Tereyağı parçalarını üzerlerine serpiştirin. Hamur için tereyağını küçük parçalara bölüp bir kap içerisine alın. Un, şeker, kabartma tozu ve tuzu ekleyip yoğurun. Kremayı ekleyip iyice karıştırın. Hamuru merdaneyle açıp kalıplar ile aynı büyüklükte kesin ve kirazların üzerine yerleştirin. 180 dereceye ayarlanmış fırında 45 dakika pişirin. Tatlıların üzerine dondurma ve kiraz yerleştirip servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Baca keki
Sernik cheesecake
Armutlu kek
Krem şantili ıslak kek
İki Renkli Kek
Starbucks Keki