Tereyağı ve çikolatayı benmari usulü eritin. Ilındıktan sonra toz şeker ekleyip mikser ile karıştırın. Yumurta sarılarını teker teker ekleyin. Un ilave edin. Yumurta aklarını kar gibi oluncaya kadar mikser ile çırpın. Spatula yardımıyla yumurta aklarını ekleyip yavaşça karıştırın. Yağlanmış ve unlanmış kek kalıbına aktarıp yayın. Üzerine kestane şekerlerini ekleyin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 40 dakika pişirin. Krema için kestane şekerini el blenderi veya mutfak robotu ile püre haline getirin. Üzerine kremayı ekleyip makinede tekrar çekin. Üzerine 50 gr eritilmiş beyaz çikolatayı ekleyip mikser ile krema haline getirin. Krema sıkma aparatına kremayı doldurun. Kekin üzerine mini yıldızlar yapın. Üzerine rendelenmiş bitter çikolata serpin. Dinlendirdikten sonra servis yapın.