Kase Kek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kase Kek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Dolgu kreması için

Dış kreması için

Üzeri için

Kase Kek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Şeker ve yumurtayı geniş bir kaseye alın ve şeker tamamen eriyene kadar çırpın. Kalan malzemeleri ekleyip çırpmaya devam edin. Harcı yağladığınız iki yuvarlak kek kalıbına paylaştırıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkarttığınız kekler soğuduktan sonra kalıplarından çıkarıp üst üste gelecek şekilde tezgaha koyun. Keklerin kenarlarından yuvarlayarak kesin. Üstteki kekin de içini bir kaşık yardımıyla çıkararak kase şekli verin. Dolgusu için hazır vanilyalı pudingi pişirin. Dış kreması için tereyağı ve pudra şekerini krema kıvamına gelinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Süt, vanilya esansı ve gıda boyasını ekleyerek pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpmaya devam edin. Kase şekli verdiğiniz kekinizin kenarlarını krema ile kaplayın. Üzerini pişmaniye, renkli draje ve çikolatalı mısır gevreği ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Baca keki
Sernik cheesecake
Armutlu kek
Krem şantili ıslak kek
İki Renkli Kek
Starbucks Keki