Hindistan Cevizli Ve Frambuazlı Kekler
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hindistan Cevizli Ve Frambuazlı Kekler Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Frambuaz glazür için

Üzeri için

Hindistan Cevizli Ve Frambuazlı Kekler

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırını 180 dereceye ayarlayın. Tereyağı ve şekeri mikserle krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Teker teker yumurtaları ekleyin. Un, kabartma tozu ve karbonatı harmanlayıp eleyerek ekleyin. Hindistan cevizi, rendelenmiş limon kabuğu ve sütü ekleyerek karıştırın. Hamuru yağlanmış kalıpların yarısına kadar doldurun. Üzerine beşer frambuaz yerleştirip hamurları üzerine ekleyin. Dörder tane frambuaz daha ekleyerek fırında 30 dakika pişirin. Fırından alarak soğumaya bırakın. Glazür için frambuaz, reçel ve suyu sos tenceresine alarak 15 dakika pişirin. Süzgeçten geçirerek buzdolabında soğumaya bırakın. Soğuyan kekleri kalıptan çıkarın. Glazürü kaşıkla üzerine gezdirin. Frambuaz yerleştirip pudra şekeri serpiştirdikten sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Baca keki
Sernik cheesecake
Armutlu kek
Krem şantili ıslak kek
İki Renkli Kek
Starbucks Keki