Bisküvileri ve tereyağını rondodan geçirin. 25 g fındık ekleyip karıştırmaya devam edin.
Tabanlarına yağlı kağıt yerleştirdiğiniz ve yanlarını yağladığınız küçük kelepçeli kalıplara (ya da küçük pasta çemberlerine) bisküvi karışımını paylaştırın.
Temiz bir yemek kaşığının arkasıyla iyice bastırın. Buzdolabına alıp bekletin. Labne peyniri ve pudra şekerini bir kaba alıp karıştırın.
Üzerine fındık kremasını ekleyerek karıştırmaya devam edin. Kalıpları buzdolabından alıp hazırladığınız karışımı kalıbın yarısından fazlasını dolduracak şekilde paylaştırın.
Tekrar buzdolabına alın ve birkaç saat donması için bekletin. Soğuk kremayı katılaşana kadar çırpın ve krema torbasına alıp hazırladığınız cheescakelerin üzerine sıkın. İri kırılmış fındık ile süsleyerek servis yapın.