Tereyağı, şeker, esmer şeker ve vanilya
esansını mikserde çırpın. Yumurtayı ekleyin.
Malzeme iyice özdeşleştikten sonra
un, kabartma tozu, toz kahve, damla bitter
çikolata ve doğranmış kiraz şekerlemesini
ekleyin. Tahta kaşık yardımıyla iyice karıştırın.
Yağlı kağıt serili 20x30 ölçülerinde
dikdörtgen bir kaba yayıp üzerini spatula
ile düzleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece
fırında 30-35 dakika pişirin. Çikolatalı
sosu hazırlamak için krema ve çikolatayı
küçük bir sos tenceresine alın. Çikolata
eriyene kadar sürekli karıştırarak ısıtın.
Sıcak çikolata sosunu soğuyan kekinizin
üzerine sürün. Çikolata donunca kare dilimleyip
renkli kiraz şekerlemesi ile süsleyip
servis yapın.