Kreması için
Karamel sos için
Üzeri için
Yumurta ve toz şekeri karıştırma kabına alıp şeker eriyinceye kadar mikser ile çırpın. Süt ve tereyağını ilave edip tekrar çırpın. Un, Türk kahvesi, kakao ve kabartma tozunu ekleyip 2 dakika daha çırpın. Yağlanmış kare fırın kabına alarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Kreması için; Tencereye süt, pirinç unu, nişasta, vanilya ve toz şekeri alın. Tahta bir kaşık yardımıyla sürekli karıştırarak yoğun bir kıvam elde edene kadar pişirin. Karamel sos için; Küçük bir tavaya şekeri ve suyu alın. Şeker eriyip karamel kıvamı alana kadar pişirin. Hazırladığınız kremayı ılınan kekin üzerine spatula yardımıyla sürün. Üzerine bütün ceviz içlerini yerleştirin. Karamel sos gezdirerek dilimleyip servis yapın.