Böğürtlen ve şekeri tavaya alıp 10 dakika pişirin ve soğutun. Tereyağını eriyecek kadar ısıtın. Kepekli bisküvileri ufalayıp ekleyin. Kaşığın tersiyle ezerek iyice karıştırın. 20 cm çapında bir kalıba yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Yaprak jelatinleri soğuk su dolu bir kaba alıp yumuşayana kadar bekletin. Jelatinlerin suyunu süzüp sıkın. Bir çay bardağı sıcak suya ekleyip eritin. Labne peynirinin suyunu süzüp çukur bir kaba alın. Süzme yoğurdu ekleyip çırpın. Jelatinli su, krema, vanilya, limon suyu ve şekeri ekleyip çırpmaya devam edin. Bisküvi tabanının üzerine hazırladığınız peynirli harcı ekleyin. Pişirdiğiniz böğürtleni peynirli harcın üzerine gelişigüzel dökün. Kaşığın ucuyla hafifçe yayın. Buzdolabında 24 saat bekletin. Servis yapın.