Biberlerin çekirdeklerini temizleyip küp şeklinde doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Taze soğanları ince doğrayıp ekleyin ve 2 dakika soteleyin.
Ilınmaya bırakın. Ayrı bir tencerede tereyağını eritin. Unu ekleyip rengi dönünceye kadar kavurun. Karıştırarak sütü azar azar ilave edin.
Sürekli karıştırarak 5 dakika pişirin. Tencereyi ocaktan alarak içine rendelenmiş kaşar peyniri, sotelenmiş biber ve soğan, yumurta sarıları, tuz ve karabiber ekleyin.
Temiz ve kuru bir kapta yumurta aklarına 1 tutam tuz ekleyin ve mikserle katılaşıncaya kadar çırpın.
Sebzeli karışıma ekleyip tahta kaşıkla çırpmadan karıştırın. Sufle kaplarını yağlayın ve hamuru paylaştırın.
180 dereceye ayarlanmış fırında 20 dakika pişirip bekletmeden sıcak servis yapın.