Yumurta sarıları ve 20 g şekeri bir kasede şeker tamamen eriyince kadar çırpın. Un ve sütü ilave edip tekrar çırpın. Karışımı kaynar su dolu bir tencerenin üzerine oturtarak benmari usulü pişirin. Karışım muhallebi kıvamına geldiğinde ocaktan alın. Küçük doğradığınız beyaz çikolata ve tereyağını ekleyip çikolata tamamen eriyene kadar karıştırın. Kestane püresini ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşene kadar karıştırın. Yumurta beyazlarını 25 g toz şekerle köpük kıvamına gelinceye kadar çırpın. Kestaneli karışıma ekleyerek bir spatula yardımıyla karıştırın. Sufle kaplarınızı tereyağı ile yağlayın. Harcı kaplara paylaştırıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında 8-10 dakika pişirin. Üzerine kakao serperek sıcak servis yapın.