Antep Fıstıklı Ve Tulum Peynirli Kek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Antep Fıstıklı Ve Tulum Peynirli Kek Tarifi İçin

Malzemeler

Antep Fıstıklı Ve Tulum Peynirli Kek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Un, mısır unu, tuz, karabiber ve kabartma tozunu bir kapta harmanlayın. Kabağı bol suyla yıkayıp kurulayın. Rendenin iri yanıyla rendeleyip süzgece alın. Yumurtalar ve yoğurdu geniş çukur bir kaba alın. Mikserle 5 dakika çırpın. Zeytinyağını ekleyip çırpmaya devam edin. Unlu karışımı ekleyip mikserle 5 dakika daha çırpın. Kabak, Antep fıstığı, tulum peyniri, kıyılmış dereotunu ilave edip tahta kaşıkla karıştırın. Hazırladığınız kek harcını yağlanmış kek kalıbına doldurup önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35 dakika pişirin. Keki kalıptan çıkarıp soğutun. Dilimleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Misa rezy
Air Fryer'da Brownie
Baca keki
Sernik cheesecake
Armutlu kek
Krem şantili ıslak kek