Steak Tartar
Elif lal engin
1 Tarif       2 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Etin en şatafatlı biçimini Balığın en kaliteli ürününü birleştirerek geliştirmiş olduğum bur tabağı çiğ et yemeyen insanlar bile bu lezzetin müdavimi olacak. Dilerim tarifimi beğenirsiniz.


Steak Tartar Tarifi İçin

Malzemeler

Steak Tartar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1.  25 gram Arpacık soğan, 10 gram kornişon turşu brunoise şeklinde doğranır. Arpacık soğan acısı çıksın diye doğrandıktan sonra suda bekletilir.
  2. 150 gram dana bonfile çok ufak olmayacak şekilde doğranır.
  3. Doğranan ete fesleğen , kişniş, maydanoz, frenk soğanı eklenip bir kaşık yardımı ile karıştırılır.
  4. Zeytinyağı tuz ve karabiber eklenir ve yedirilir.
  5. Etin pişmesini ve tatlanmasını sağlamak için worcestershire sos ve tabasco eklenip karıştırılır.
  6. Servis için bir kasnaktan yardım alıp şeklini verdikten sonra bıldırcın yumurtasını üstüne koyuyoruz. (sadece sarısı konulacak)
  7. Havyarlarda simetriye uygun şekilde şekil verilen etin üst köşesine koyuyoruz.
  8. Yanına kızarmış ekmek de konulabilir.
  9. AFİYET OLSUN.... 

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sizden Lezzetler Et Tarifleri Sizden Et Yemekleri

Benzer Tarifler

Rezeneli etli portakallı pirinç salatası
Köfteli Güveç
Malatya kebap
İslim Kebabı
Kajun Baharatlı Tavuk
İncik