Renkli Kuşkonmaz
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Renkli Kuşkonmaz Tarifi İçin

Malzemeler

Renkli Kuşkonmaz

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Salçalık biberleri temizleyip fırının ızgara bölümünde ya da tavada közleyin. Taze fesleğen yapraklarını temizleyip kıyın.
  2. Dolmalık sarı biberi küp şeklinde kesin. Kuşkonmazların suyunu süzün.
  3. Dolmalık sarı biber için, 1 çorba kaşığı zeytinyağını tavada ısıtın.
  4. Biberleri ilave edip 12 dakika soteleyin ve bir kaba alıp nar ekşisi, kıyılmış fesleğen ve kalan zeytinyağı ile birlikte karıştırın.
  5. Hellim peynirini yağsız olarak teflon tavada kızartın. Kuşkonmazları servis tabağına alın.
  6. Sırasıyla közlenmiş kırmızı biberi ve hellim peynirini yerleştirin. En son olarak da soslu sarı biberleri gezdirin. Ilık servis yapın.

Tarifte ihtiyaç duyabileceğiniz kuşkonmaz nasıl temizlenir yazımızı mutlaka okuyun.

 

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Zeytinyağlı Yemek Tarifleri Sebze Tarifleri Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Mısır yarmalı aş sarması
Börülce Kavurması
Portakallı Zeytinyağlı Enginar
Baklalı & bezelyeli enginar
Nar ekşili zeytinyağlı pırasa
Zeytinyağlı mor lahana sarması