Kaşkarikas
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kaşkarikas Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Kaşkarikas

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kabakları kabuklarını soymadan çubuk formunda doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Kabuklarını soyup rendelediğiniz domates, tuz ve karabiberi kabakların üzerine ilave edin. Domatesler suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin. Üzerine ince kıyılmış dereotu serperek ılık servis yapın. Afiyet olsun.

Daha fazla tarif önerisi için zeytinyağlılar sayfamızdan faydalanabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Sebze Tarifleri Sulu Yemek Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Zeytinyağlı Yemek Tarifleri Diyet Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Mısır yarmalı aş sarması
Börülce Kavurması
Portakallı Zeytinyağlı Enginar
Baklalı & bezelyeli enginar
Nar ekşili zeytinyağlı pırasa
Zeytinyağlı mor lahana sarması