Enginarlı İç Bakla
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Enginarlı İç Bakla Tarifi İçin

Malzemeler

Enginarlı İç Bakla

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Üç kaşık zeytinyağını tencereye alıp ısıtın. Rendelediğiniz soğanı ekleyip pembeleşinceye kadar kavurun. Enginarları ekleyin.
  2. Şeker, un, tuz, limon suyu ve soğuk suyu ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 30 dakika pişirin.
  3. Baklaları ayrı bir tencerede haşlayıp kabuklarını çıkarın. Zeytinyağında soteleyin. Üzerine ince doğranmış taze soğan ve dereotu ekleyip karıştırın.
  4. Enginarların göbeğine doldurun. Üzerlerine zeytinyağı gezdirip servis yapın.

Farklı tatlar denemek için, zeytinyağlı taze bakla ve zeytinyağlı enginar tarifine göz atın.

Tarif Kategorileri

Zeytinyağlı Yemek Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri Sebze Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Mısır yarmalı aş sarması
Börülce Kavurması
Portakallı Zeytinyağlı Enginar
Baklalı & bezelyeli enginar
Nar ekşili zeytinyağlı pırasa
Zeytinyağlı mor lahana sarması