Bezelyeli Kuşkonmaz
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bezelyeli Kuşkonmaz Tarifi İçin

Malzemeler

Bezelyeli Kuşkonmaz

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tereyağını eritin. Arpacık soğanları pembeleşinceye kadar kavurun. Üzerine ortadan ikiye kestiğiniz kuşkonmazları ekleyin. Kuşkonmazlar yumuşayana kadar pişirin. Haşlanmış bezelyeyi ekleyin. Bal ve tuzu ekleyerek tatlandırın. Ilık servis yapın.

Taze bezelyeyi mevsimde alıp ayıkladıktan sonra buzdolabı poşetlerine koyarak 4 ay boyunca dondurucuda saklayabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Öğle Yemeği Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Mısır yarmalı aş sarması
Börülce Kavurması
Portakallı Zeytinyağlı Enginar
Baklalı & bezelyeli enginar
Nar ekşili zeytinyağlı pırasa
Zeytinyağlı mor lahana sarması