Fasulyeleri ayıklayıp temizledikten sonra ortalama 3’er santim uzunluğunda doğrayın. Fasulyeleri tuz ilave edilmiş kaynar suda 10 dakika haşlayıp süzün.
Tereyağını eritip ince doğranmış soğanları yumuşayana kadar kavurun. Rendelenmiş domatesleri ekleyin.
Suyunu çekene dek pişirin. Domatesler suyunu çekince tuzunu ve karabiberini ilave edin. Birkaç kez karıştırın.
Ayrı bir kasede çatalla hafif çırpılmış yumurtaları ilave edin. Birkaç saniye karıştırdıktan sonra haşlayıp süzdüğünüz fasulyeleri ekleyin. Tavanın kapağını kapatın, ateşi kısın. Fasulyeler suyunu çekene dek pişirin. Sıcak servis yapın.
Sunum önerisi Mısır ekmeği ve ayran ile servis edebilirsiniz.