Yeşil Elmalı Mandalinalı Kereviz
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Yeşil Elmalı Mandalinalı Kereviz Tarifi İçin

Malzemeler

Yeşil Elmalı Mandalinalı Kereviz

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kereviz, yeşil elma, soğan, sarımsak, mandalina suyu ve dilimleri, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu bir tencereye koyun. Malzemeleri kaplayacak kadar su ekleyin. Bir taşım kaynatın ve kısık ateşte 20-30 dakika, kerevizler yumuşayana dek pişirin. Oda sıcaklığında soğuduktan sonra buzdolabına kaldırın.

Tarif Kategorileri

Diyet Yemekleri Sebze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak