Sucuk Ve Fasulyeli Gnocchi
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sucuk Ve Fasulyeli Gnocchi Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Sucuk Ve Fasulyeli Gnocchi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yemeklik doğradığınız soğan ve ezdiğiniz sarımsağı zeytinyağında soğanlar pembeleşinceye kadar soteleyin. Hindi sucuğu yuvarlak doğrayın ve soğanlara ilave edin. Hindi sucukların renkleri hafif dönünceye kadar yaklaşık 3-4 dakika daha sotelemeye devam edin. 
  2. Su, doğranmış domates, haşlanmış fasulye ve gnocchiyi ekleyin. Tuz ve baharatlarla tatlandırıp karıştırın. Ispanağı ilave edin. Bir kaç dakika daha karıştırarak pişirip ocaktan alın. 
  3. Üzerine rendelenmiş mozarella peyniri ve parmesan peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 18-20 dakika pişirin. Fırından alın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diğer Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak
Patlıcan tava