Pastırmalı Fırın Karnabahar
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Günün yemeğinde bugün çok değişik ve şahane bir lezzet pastırmalı fırın karnabahar tarifi. Sindirimi düzenleyen ve zararlı bakterilerin vücuttan atılmasına yardımcı olan karnabahar, yüksek oranda A vitamini içerir. Haşlama veya fırınlama usulüyle pişirilen karnahabarı, bu kez pastırma eşliğinde sunuyoruz. Malzemeler hazırsa, pastırmalı fırın karnabahar tarifine geçebiliriz.

SERVİS ÖNERİSİ: İnce kıyılmış yeşil soğan ve Ranch sos veya eksi krema bu tarife çok yakışacak ve sunumunuzu zenginleştirecektir.

En lezzetli yemeklerden oluşan karnabahar tarifleri sayfamıza göz atmayı unutmayın.

Pastırmalı Fırın Karnabahar Tarifi İçin

Malzemeler

Pastırmalı Fırın Karnabahar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Karnabahar çiçeklerini bir kaba alarak zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın.
  2. Bir fırın kabına yağlı kağıt serin ve karnabaharı üzerine yayarak önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında yumuşayana kadar, yaklaşık 20-25 dakika pişirin. 
  3. Fırından çıkarın ve yağlı kağıdı alın.
  4. Pastırmayı çok az yağ ile bir tavada çevirin. Cheddar peynirini ve pastırmayı karnabahara ekleyin ve tekrar fırına koyarak, peynir eriyene kadar 5-10 dakika daha pişirin. Sıcak servis edin.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Sebze Tarifleri Şarküteri Tarifleri Farklı Sebze Yemekleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak