Pazı yapraklarını yıkayıp süzdükten sonra ince ince kıyın. 2 çay kaşığı tuzu ekleyip avucunuzla iyice ovarak fazla suyunu çıkartın.
Ayrı bir yerde haşlanmış nohutları irice ezerek parçalar haline getirin.
Pazıları geniş bir kaba alın. Üzerine rendelenmiş patatesleri, kıyılmış yeşillikleri, yumurtaları, unları, tuzu, ezilmiş nohutları ve baharatını ekleyin.
Karışım bütünleşene kadar iyice (10 dakika kadar) yoğurun.
Tavaya birkaç yemek kaşığı sıvı yağ ekleyin. Yağ ısınınca mücver hamurundan kaşık yardımı ile parçalar alıp yağın içine dikkatlice dökün.
Her iki tarafını kızartın. Fazla yağının süzülmesi için pişirdiğiniz mücverleri kağıt havlu üzerine alın. Dilerseniz sarımsaklı yoğurtla birlikte servis yapabilirsiniz.