Limonlu Parmesan Dolgulu Enginar
Hazırlanma Süresi : 1 saat
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Nefis mi nefis enginar dolması tarifi ile karşınızdayız. Enginar sevmeyenleri bile kendine hayran bırakacak bu tarifle, akşam yemeklerine ziyafete dönüştürün.

Limonlu Parmesan Dolgulu Enginar Tarifi İçin

Malzemeler

Limonlu Parmesan Dolgulu Enginar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Enginarları koyacağınız fırın kabını zeytinyağı ile yağlayın. Enginar çanaklarını fırın tepsisine dizin.
  2. Parmesan peyniri, mayonez, sarımsak, limon kabuğu rendesi, limon suyu, çam fıstığı, maydanoz ve taze çekilmiş karabiberi bir kapta karıştırın ve enginar çanaklarına paylaştırın. 
  3. Önceden ısıtılmış 190 derecedeki fırında 20-25 dakika kızarana kadar pişirin. Fırından alın ve üzerlerine maydanoz serperek sıcak servis edin.

Tarif Kategorileri

Peynirli Tarifler Farklı Sebze Yemekleri Sebze Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak