Kereviz Sapı Yemeği
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 3 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kerevizi zeytinyağlı, kereviz salatası olarak oldukça sık tüketiriz. Keskin tadından dolayı tercih etmeyenler mutlaka kereviz sapı yemeğini denemeli. Malzemeleriniz ve siz hazırsanız kereviz sapı yemeğinin detayları aşağıda. 

Kereviz ile yapılan alternatif tarifler için terbiyeli kereviz yemeği ve portakallı kereviz yemeği tariflerine göz atabilirsiniz. 

Kereviz Sapı Yemeği Tarifi İçin

Malzemeler

Kereviz Sapı Yemeği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tencereye yağ alınır ve yemeklik doğranan soğan yağda kavrulur. 
  2. Biberler ince ince doğranır. 
  3. Havuç jülyen kesilir. 
  4. Sarımsak, havuç ve biberler tencereye alınır ve kavrulur. 
  5. Tencereye salçalar eklenerek kokusu çıkana kadar kavrulur. 
  6. Kereviz sapları yıkanır ve doğranır. 
  7. Patatesler küp küp doğranır. 
  8. Bütün malzemeler tencereye alınarak karıştırılır. 
  9. Su eklenerek pişmeye bırakılır. Afiyet olsun. 

Tarif Kategorileri

Ana Yemek Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Türk Mutfağı Yemekleri Sebze Tarifleri Tencere Yemekleri

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak