Izgara Kereviz Dilimleri
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kök kerevizle sofralarınızı süsleyecek nefis ızgara lezzetini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Fındık, reyhan, mantar ve otlu peynir ile hazırlanan ızgara kerevizler, hafif beslenmek isteyenler için idealdir. Malzemeler hazırsa, ızgara kereviz dilimleri için detaylara geçebiliriz.

Kereviz sote tarifine göz atmayı unutmayın.

Izgara Kereviz Dilimleri Tarifi İçin

Malzemeler

Izgara Kereviz Dilimleri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kerevizlerin kabuğunu soymadan iyice yıkayın ve halka olarak dilimleyin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve kereviz dilimlerini yerleştirin.
  2. Üzerlerine zeytinyağı gezdirin, tuz ve karabiber serpin. Önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında yumuşayıp kızarana kadar pişirin.
  3. Diğer yanda kırmızı soğan, reyhan yaprakları ve mantarı bir kaba alarak zeytinyağı, balzamik sirke ve tuz ilave ederek harmanlayın.
  4. En son fındığı ekleyip karıştırın ve kereviz dilimlerinin üzerine paylaştırın. Peynir dilimlerini yerleştirin ve hafif zeytinyağı gezdirip servis edin.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sebze Tarifleri Farklı Sebze Yemekleri

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak