Bol Soğanlı Kiş
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bol Soğanlı Kiş Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

Bol Soğanlı Kiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını 180 derecede ısıtın. Un ve tereyağını parmak uçlarınızla hızlı bir şekilde birbirine yedirin. Diğer hamur malzemelerini ekleyip yoğurun. Yarım saat buzdolabında beklettikten sonra yağlı kağıt arasına açın. Tart kalıbına yerleştirin, dibini çatalla delin. Fırında 15 dakika pişirin.
  2. Soğanları zeytinyağında şeffaflaşana kadar kavurun. Esmer şeker ile karamelize edin. Balzamik sirkeyi, tuzu, mantarları ve brokoliyi ilave edin. 4-5 dakika kadar kavurun. Soğanlı harç soğuduktan sonra tart kalıbının içine dökün.
  3. Yumurtayı çırpın. Kremayı ekleyip biraz daha çırpın. Soğanlı harcın üzerine kremalı yumurtayı dökün. En son peyniri serpip hafif karıştırın.
  4. Fırının ısısını 190 dereceye çıkartın ve tartı fırına yerleştirin. Üzeri kızarana kadar pişirin.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Farklı Sebze Yemekleri Hamur İşi Tarifleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Kiş Tarifleri Fırın Yemekleri Sebze Tarifleri Farklı Hamur İşi Tarifler

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak