Bamya Lokmaları
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bamya Lokmaları Tarifi İçin

Malzemeler

Bamya Lokmaları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bamyayı kaynar suda hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Suyunu süzüp bir karıştırma kabına alın. Yumurta, yemeklik doğradığınız soğan, rendelenmiş kaşar peyniri, ekmek kırıntıları, ince kıyılmış kişniş, tuz ve baharatları ilave edip iyice karıştırın. Elinizle yuvarlayarak köfte şekli verin.
  2. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine hazırladığınız köfteleri dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak