Ballı Hardal Soslu Havuçlar
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ballı Hardal Soslu Havuçlar Tarifi İçin

Malzemeler

Sosu için

Ballı Hardal Soslu Havuçlar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yaban havuçları ve baby havuçları 5-6 dakika haşlayın. Suyunu süzüp soğumaya bırakın. Bal ve hardal tozunu yayvan bir kasede karıştırın. Havuçları bu karışıma bulayın ve havuçları yağlı kağıt serili bir fırın kabına dizin. 
  2. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Fırından alıp üzerlerine deniz tuzu serpin. Sosu için gerekli olan tüm malzemeyi bir kasede çırpın ve bir servis kasesine alın. Havuçları yanında ballı hardal sos ile ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Fırın Yemekleri Sebze Tarifleri

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak