Krep Katları
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Klasik bir şekilde hazırlanan krep tarifini de buraya bırakıyoruz.

Krep Katları Tarifi İçin

Malzemeler

Krep hamuru için

Kreması için

Üzeri için

Krep Katları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Krepleri hazırlamak için un, kakao, süt, Ayçiçek yağı, yumurtalar, karbonat ve tuzu bir kasede çırpın.
  2. Hafif yağlanmış yapışmaz yüzeyli bir tavaya kepçe dolusu hamuru döküp ince bir tabaka halinde yayın. Kreplerin her iki yüzünü pişirin. Tüm krep harcı bitinceye kadar aynı işlemi tekrarlayın.
  3. Kreması için gerekli olan bütün malzemeyi bir kaseye alarak çırpın. Krep hamurlarının arasına krema sürerek üst üste dizin. En üst kata da krema sürüp üzerini çikolata yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Akşam Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Rus Çöreği
Castagnole
Tikvenik
Paczki
Glutensiz Baklava
Midye baklava