Tereyağı, zeytinyağı, şeker, tuz, sirke, yumurta akı ve kabartma tozunu geniş bir karıştırma kabına alarak karıştırın. Ele yapışmayan kıvamlı bir hamur elde edecek şekilde azar azar unu ilave edip yoğurun. Keten tohumu, yulaf ezmesi ve haşhaş tohumunu ilave edip tekrar yoğurun. Hamuru hafif unlanmış tezgah üzerine alarak bir merdane yardımıyla açın ve bir kalıp yardımıyla kare parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Kurabiyelerin üzerine yumurta sarısı sürüp bir kasede harmanladığınız keten tohumu, ay çekirdeği ve haşhaş tohumu karışımından serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirin ve soğuduktan sonra servis yapın.