Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...
Oda ısısında yumuşatılmış tereyağını bir kaba doğrayın. Şekeri ekleyip mikserle 3 dakika çırpın. Kabartma tozu, vanilya, limon kabuğu ve unu ilave edip çırpmaya devam edin. Yumurta, süt ve kremayı ekleyin. Düzgün bir
hamur elde edinceye kadar mikserle 5 dakika çırpın.
Muffin kalıplarını yağlayıp unlayın. Hazırladığınız hamuru kaşıkla alıp kalıplara üstten 1 parmak boşluk bırakacak şekilde paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin. Ilınınca kalıptan çıkarın.Muffin’lerden birini enine dilimleyip kelebek kanatlarını hazırlayın.
Muffinlerin üzerine birer kaşık muzlu puding ilave edip kelebek motifi için kanatları yerleştirin. Orta kısımlarına dondurulmuş vişneleri ilave edip pudraşekeri serpin. Servis yapın.