Malzemeler
İç harcı için
Üzeri için
Hamur için gerekli malzemeleri derin bir kapta yoğurun. Streç filme sarıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Kuru kayısı ve inciri tavla zarı büyüklüğünde doğrayın. İç harcı için gerekli malzemeleri bir kasede karıştırın. Hamuru tezgaha alın. Üzerine un serperek yarım parmak kalınlığında açın. Üzerine harcı serpin. Rulo şeklinde sarın. Streç filme sarıp buzdolabında 30 dakika daha bekletin. Toz şeker ve tarçını karıştırın. Hamurun üzerine serpin ve yarım parmak kalınlığında dilimleyin. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 160-165 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis yapın.
Peynirin içindeki su miktarına göre un ölçüsü değişebilir. Ele yapışmayan bir hamur haline gelmesi yeterli.