Nane Dolgulu Kurabiye
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Nane Dolgulu Kurabiye Tarifi İçin

Malzemeler

Kurabiye için

İç dolgusu için

Üzeri için

Nane Dolgulu Kurabiye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağı ve toz şekeri geniş bir çırpma kabına alın. Bir mikser yardımı ile çırpın. Un ve eritilmiş çikolatayı ekleyip yoğurun. Elde ettiğiniz hamuru merdane yardımıyla yarım santim kalınlığında açın. Yuvarlak kurabiye kalıbıyla 20 eşit parça kesin. Parçaları yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın.
  2. İç dolgusu için, tereyağı ve pudra şekerini çırpma kabına alıp krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Gıda boyası ve nane esansını ekleyip karıştırın. 10 bisküvinin üzerine dolguyu sürüp kalan 10 parçayı üzerlerine kapatın. Üzerlerine pudra şekeri serperek servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kurabiye Tarifleri Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Pratik Hamur İşi Tarifleri Tatlı Kurabiye Tarifleri

Benzer Tarifler

Kaymaklı bisküvi
Air Fryer'da mısır gevrekli kurabiye
Acıbadem Kurabiyesi
Bonibonlu Kurabiye
Saten kurabiye
Margarinsiz Kurabiye