Limonlu Viennese
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Limonlu Viennese Tarifi İçin

Malzemeler

Limonlu viennese üzeri için

Limonlu Viennese

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pudra şekeri ve tereyağını mikserle iyice çırpın. Limon kabuğu rendesi, yumurta akı ve tuzu ilave edip 1-2 dakika daha çırpın. 
  2. Unu, nişastayı ve vanilyayı eleyerek karışıma ekleyin. Kısa bir süre karıştırıp hamuru yıldız uçlu krema torbasına doldurun. 
  3. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı olarak istediğiniz şekilde sıkıp önceden ısıtılmış 165 derece fırında 10 dakika pişirin. (Altı ve üstü sadece pembeleşene kadar) Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Atıştırmalık Kurabiye Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Tatlı Kurabiye Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kaymaklı bisküvi
Air Fryer'da mısır gevrekli kurabiye
Acıbadem Kurabiyesi
Bonibonlu Kurabiye
Saten kurabiye
Margarinsiz Kurabiye