Fırını önceden 220 dereceye ayarlayın. Bir fırın tepsisine hafifçe un serpin. Unları hamur yoğurma kabına alın. Tuz, karbonat, krem tartar ve toz kırmızıbiberi kaseye eleyin. Margarini ekleyip parmak uçlarınızla kalın ekmek kırıntılarını andırana kadar ovun. Taze otları ve sütü ilave edip yumuşak bir hamur yoğurun. Hamuru hafifçe unlu bir yüzeye koyun. Sertleşmemesi için çok fazla yoğurmayın. Hamuru 23 cm çapında bir yuvarlak şeklinde açın ve fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine hafifçe su sürün ve eşit olarak susam tanelerini serpin. Hamur yuvarlaklarını dikkatlice sekiz eşit dilime kesin. Dilimleri tek tek ayırın ve altın sarısı rengini alana kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Metal bir spatula kullanarak soğuması için bir tel ızgaranın üzerine alın. Servis yapın.