Geniş bir karıştırma kabında tereyağı ve toz
şekeri krema kıvamına gelinceye kadar bir
mikser yardımıyla çırpın. Yumurta, vanilya
esansı, un ve mısır ununu ilave edip şeker
tamamen eriyinceye kadar çırpmaya devam
edin. Hamuru üç eşit parçaya ayırın. Bir tanesine
kakao, bir tanesine kırmızı gıda boyası
ilave edin. Kırmızı ve beyaz hamurlara
birer yemek kaşığı un ilave edip tekrar yoğurun.
Üç hamuru da streç filme sarıp buzdolabında
20 dakika dinlendirin. Hamurları
yağlı kağıt arasına alarak 5 mm inceliğinde
açın. Açtığınız hamurlardan farklı boyutlardaki
kalp şeklindeki kurabiye kalıpları ile
büyük olanların ortası boş olacak şekilde
parçalar kesin. Farklı renklerdeki küçük
kalpleri büyük kalplerin içerisine yerleştirin.
Renkli kalp kurabiyelerinizi yağlı kağıt
serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış
180 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Ilındıktan
sonra servis yapın.